Beschikbaarheidswijzer
Achterhoek  
Selecteer hoofdcategorie

hoofdcategorieen
Gezins- en woonvormen
Integrale Ambulante Jeugdhulp
Dyslexiezorg
Jeugdhulp hoogcomplex

 X

U heeft gezocht op: Achterhoek

Praktijk Denktank B.V.
Zoekwoorden

AD(H)D, Agressieregulatie, angst, ASS, Concentratie/aandacht, Executief functioneren, Depressie, Dwang, Eetproblemen, Faalangst, Gedragsproblemen, Hechting, Motivatie, NAH, Ontspanning, Rouw, Scheiding, Slaapproblemen, (pre-verbaal)Trauma, Sociale vaardigheden, Weerbaarheid, Zelfvertrouwen/Zelfbeeld, Sociaal emotioneel functioneren, Persoonlijkheid, Ouder-kind relatie, Geheugen, DSM, Begeleiding, Systemische inzet, Groepstraining, Ouderbegeleiding, Oplossingsgericht

18-07-2024
Praktijk Denktank B.V.
Borculo
Praktijk Denktank biedt zorg aan kinderen en jongeren in verschillende levensfases en met diverse leer- en gedragsproblemen.
Stichting Karakter
Zoekwoorden

Emotie Regulatie Training, Psycho-educatie, Intensive Home Treatment (IHT), Centrum Jonge Kind TOPGGZ, LVB en Psychiatrie, ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen,

18-07-2024
Stichting Karakter
Ede
Karakter is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met locaties in Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Jeugdigen (0-18 jaar) uit alle gemeenten kunnen - via een verwijzing - bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling van complexe psychiatrische problematiek.
Passie voor Jeugd en Gezin B.V.
Zoekwoorden

Ambulante gezinsbegeleiding, Integrale gezinscoaching en -behandeling (IGB), LVB, Verstandelijke beperking, Autisme, Gedragsproblemen, Verslaving, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Meervoudig complexe problemen (MCP, voorheen multiproblem), Ambulante gezinsbehandeling, Opvoedondersteuning, Video home training (VHT), Boksend opvoeden, Geweldloos verzet, Signs of Safety, ARIJ, IAG, IGB, Vlaggensysteem, Systeembegeleiding, Taal erbij

18-07-2024
Passie voor Jeugd en Gezin B.V.
Apeldoorn
PJG biedt ambulante gezinscoaching en -behandeling. Expertise in systemisch werken, lvb, nah, meervoudig complexe problematiek.
MAROPE op Landgoed Zelle (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Zoekwoorden

Dagbesteding - Ambulante begeleiding - Wonen

18-07-2024
MAROPE op Landgoed Zelle (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Vorden
Dagbesteding en Begeleid Wonen. Stage plekken voor het onderwijs (BOL,BBL), werkgelegenheid voor mensen in de omgeving, mogelijkheid voor reÔntegratie en terugkomen in het arbeidsproces. Er wordt gekeken naar wat je kan ťn wilt kunnen en wij proberen je daar een stap in de goede richting in te geven
Scheiden en Mediation
Zoekwoorden

Echtscheiding; Complexe scheidingen; Scheidingshulpverlening; Kindbehartiger; Ouderschapsbemiddeling; Mediation; Ouderschapsplan; Opvoedondersteuning; Hechtingsproblematiek; Relatieproblemen; Trauma; Autisme; Psycho-educatie; Consultatie; Rouwverwerking; Omgangshuis; Begeleide omgang; Gezinsvertegenwoordiger ; Parallel ouderschap; SCHIP; Ouderschap Blijft; Pedagogiek

18-07-2024
Scheiden en Mediation
Ruurlo + meerdere locaties, Zutphen
Scheidingsloket van de Achterhoek! Gespecialiseerd in scheidingshulpverlening aan ouders en kinderen l Ouderschapsbemiddeling l Ouderschap Blijft l Parallel-ouderschap l SCHIP-behandeling l Ouderschapsplannen op maat l Omgangshuis l Kindvertegenwoordiger l Gezinsvertegenwoordiger l ACT4Kids l EFT
Stichting Sius
Zoekwoorden

Cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling EMDR, Psychomotorische therapie, diagnostiek, verblijf, ambulante ondersteuning

18-07-2024
Stichting Sius
Groenlo
Sius biedt zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een beperking. De zorg en dienstverlening is gericht op eigen regie en waar mogelijk eigen verantwoordelijkheid te nemen. Sius biedt zeer intensieve begeleiding aangevuld met passende behandeling en diagnostiek.
Pluryn
Zoekwoorden

Licht verstandelijke beperking, LVG, autisme, Verstandelijke beperking, VG, normaal begaafd

17-07-2024
Pluryn
Nijmegen
Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt.
Perspectief4kids (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Zoekwoorden

Niet lekker in je vel zitten, Emotieregulatie zoals omgaan met boosheid, (Faal)angst, stress of spanningen, Te weinig zelfvertrouwen, onzekerheid of negatief zelfbeeld, Somberheid en depressie, Pestgedrag, gepest worden en weerbaarheidsproblemen, Overprikkeld zijn en last van een Ďvol hoofdí, Psychosomatische klachten als hoofdpijn, buikpijn zonder medische verklaring, Piekeren en negatieve gedachten, Moeite met verwerken van verdrietige gebeurtenissen zoals een scheiding, trauma en rouw, Verlegenheid, teruggetrokken gedrag, Problemen met sociale vaardigheden, Concentratieproblemen en problemen met de executieve functies, Puberproblematiek Problemen met betrekking tot het omgaan met bijzondere eigenschappen: zoals hoogsensitiviteit, autisme, AD(H)D, Opvoedingsondersteuning en begeleiding

17-07-2024
Perspectief4kids (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Vorden
Kinder- en jeugdtherapie is een laagdrempelige, kortdurende en intensieve vorm van psychotherapie voor kinderen en jongeren van 6 tot 21 jaar. Deze vorm van therapie biedt kinderen en jongeren de mogelijkheid om hun eigen kracht en kwaliteiten te ontdekken en deze in te zetten.
Mentaal Beter - Doetinchem
Zoekwoorden

Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornissen en milde persoonlijkheidsproblemen.

17-07-2024
Mentaal Beter - Doetinchem
Doetinchem
Door positieve eigenschappen te ontwikkelen en eigen krachten te stimuleren, zorgen we ervoor dat kinderen en jongeren met psychische klachten gelukkiger en gezonder in het leven staan.
Outdoor Care
Zoekwoorden

Integrale ambulante jeugdhulp

17-07-2024
Outdoor Care
Boekelo
Outdoor Care begeleidt jongeren tussen de acht en achttien jaar. Vanuit de hele regio. Ervarend leren; samen, actief en buiten. Vanuit plezier en vertrouwen. Activiteiten zijn het middel om jongeren met een een specifieke hulpvraag te ondersteunen zodat hij of zij zich positief ontwikkeld.
De Hettenheuvel (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Zoekwoorden

ASS, Schooluitvallers, Dementie, Mensen met een burn-out, Langdurig werklozen, NAH, Psychiatrische problematiek, Verstandelijke beperking, Dagbesteding,

17-07-2024
De Hettenheuvel (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Loerbeek
Zorgboerderij de Hettenheuvel biedt naschoolse opvang en weekendopvang aan kinderen en jongeren met een stoornis in het autismespectrum (tot 18 jaar), dagbesteding voor jongeren en volwassen (vanaf 18 jaar) en dagbesteding voor mensen met dementie.
Stichting Elver
Zoekwoorden

LVB Wonen, dagbesteding, behandeling

17-07-2024
Stichting Elver
Nieuw Wehl
Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en andere samenwerkingspartners. Bij ons draait alles om hun unieke verhaal. Elk verhaal leidt tot zorg op maat. Zorg die bijdraagt aan het levensgeluk van cliŽnten.
Tactus
Zoekwoorden

17-07-2024
Tactus
Slutershoeve De Activiteitenbegeleiding (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Zoekwoorden

Dagbesteding en logeren Autisme , dagbesteding Alzheimer en NAH

17-07-2024
Slutershoeve De Activiteitenbegeleiding (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Keijenborg
Activiteitenbegeleiding De Slutershoeve ligt in het buitengebied van Keijenborg. We zijn een kleinschalige Zorginstelling en Wij bieden dagbesteding en logeren aan kinderen en jongeren met Autisme. Daarnaast bieden we dagbesteding aan voor mensen met Dementie.
Zozijn
Zoekwoorden

Begeleiding, behandeling, verblijf, ondersteuning

17-07-2024
Zozijn
Wilp
Zozijn is een dienstverlener voor mensen van 0 tot 100+ jaar. Wij ondersteunen, begeleiden en behandelen: (jonge) kinderen en jeugdigen met opgroei-opvoedvragen, mensen met een verstandelijke beperking al in combinatie met psychiatrie en/of somatiek en mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
Jongplus B.V.
Zoekwoorden

Persoonlijkheidsstoornissen, ADHD, autisme, LVG, omgaan met boosheid, angsten, werken aan positief zelfbeeld en zelfvertrouwen, faalangst, verslavingsproblematiek. Structuur aanbrengen en vasthouden.

17-07-2024
Jongplus B.V.
Winterswijk
Jongplus bied ambulante begeleiding aan jeugdigen tot 18 jaar. Wij doen dit feitelijk op alle levensdomeinen. Wij vinden een gelijkwaardige bejegening in de begeleiding belangrijk, staan naast de jeugdige in zijn of haar proces de hulpvraag zo snel en efficiŽnt mogelijk op te lossen.
OpWeg Coaching B.V.
Zoekwoorden

WMO, Jeugdhulp, Ambulant, ASS, ADHD, GGZ, Opvoedondersteuning, Groepsbegeleiding

17-07-2024
OpWeg Coaching B.V.
Eibergen
Ieder mens is uniek en daardoor is elke zorgvraag anders. In de benadering naar onze cliŽnten werken wij vanuit de unieke, specifieke vraag van kind, jongere of volwassene.
Stichting Jeugd GGZ Dimence
Zoekwoorden

Traumabehandeling (EMDR), Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Ouder-kind behandeling (hechting), Infant & Early Childhood Mental Health (IECMH), Speltherapie, Psychotherapie, Ouderbegeleiding, Ambulante gezinsbehandeling, Psychomotorische therapie (PMT), Medicamenteuze behandeling, Systeembehandeling, Diagnostiek (ontwikkelingsproblematiek zoals autisme of ADHD/angst/stemming/persoonlijkheidsproblematiek) en Consultatie.

17-07-2024
Stichting Jeugd GGZ Dimence
Groenlo
Voor ambulante specialistische GGZ voor kinderen van -9 maanden tot 18 jaar (en hun gezinnen) kunt u hen verwijzen naar Jeugd ggz Dimence Groep. Ook zijn wij beschikbaar voor consultatie, zodat u bij complexere hulpvragen, of bij twijfel, gebruik kunt maken van onze kennis en expertise.
De Drostlerhoeve (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Zoekwoorden

Jeugdhulp en WMO segment IAJ en logeren.

17-07-2024
De Drostlerhoeve (Cooperatie Boer en Zorg (CBZ))
Eibergen
De Drostlerhoeve levert zorg aan de client op basis van een schriftelijke overeenkomst met de WLZ uitvoerder, zorgkantoor of gemeente (Jeugdhulp en WMO). De afspraken over zorg en dienstverlening worden vastgelegd in een zorgplan/client dossier.
D3
Zoekwoorden

Langdurig verblijf groep, crisisopvang, overbruggingszorg, ASS-problematiek, hechtingsproblematiek, maatwerk, trauma-sensitief

17-07-2024
D3
Borculo
D3 biedt in zowel Borculo als Hoenderloo crisisplekken, overbruggingsopvang en langdurig verblijf aan jeugdigen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar (en verlengde jeugdhulp 18-23 jaar), waarbij sprake is van een ontwikkelingsstoornis, gedragsproblemen en/of omgevingsfactoren.

Ingelogd als: