Beschikbaarheidswijzer
Achterhoek
Friesland
Hart van Brabant
Holland Rijnland
Lekstroom
Regio Alkmaar
Utrecht West
Zeeland
Zuid-Holland Zuid
Zuid Oost Utrecht
Selecteer hoofdcategorie

hoofdcategorieen
Jeugdhulp met verblijf en Jeugdhulp crisis
Ik weet het niet/lokale teams

 

U heeft gezocht op: Achterhoek

`s Heeren Loo
Zorg labels

LVB, VG, beperking, verstandelijke beperking, gehandicaptenzorg, logeren, verblijf, gezinshulp

21-10-2021
`s Heeren Loo
Amersfoort
ís Heeren Loo biedt specialistische zorg voor jeugdigen en hun omgeving met een complexe zorgvraag waarbij er sprake is van een (lichte) verstandelijke beperking. Met complexe zorg bedoelen we zorg die nodig is voor meervoudige complexe problematiek op meerdere levensgebieden. 
Domus Dulcis Domus
Zorg labels

Jeugdzorg, crisisopvang, overbruggingszorg en langdurig verblijf

21-10-2021
Domus Dulcis Domus
Borculo
D3 biedt crisis- en overbruggingsopvang aan jeugdigen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, die door omstandigheden (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Daarnaast is er ook ruimte voor deze jongeren om voor een langere tijd te verblijven en kunnen zij binnen D3 groot groeien.
Fasehuizen de Schakel
Zorg labels

Beschermd wonen 24 uurszorg (1ste fase) beschut wonen (2de fase), Beschut ambulant (fase2+) Beschermd thuis, (3de fase), ambulante ondersteuning & dagbesteding.

20-10-2021
Fasehuizen de Schakel
Varsseveld
Het programma van het Schakel fasehuis is ingedeeld in 4 fases. In de verschillende fases kan het algemene en individuele aanbod verschillen. De verschillende fases zijn op basis van competenties ingedeeld. Aan de hand van verworven competenties wordt bekeken in welke fase een jongere het beste past
Zozijn
Zorg labels

19-10-2021
Zozijn
Wilp
Alle ondersteuning van Zozijn is erop gericht het kind en het gezin verder te helpen bij het opgroeien en opvoeden. Samen met de ouder zoeken we wat voor het kind en de ouder het beste is. Hierbij sluiten we aan bij de mogelijkheden van het kind, het gezin en het netwerk van het kind.
Stichting Elver
Zorg labels

14-10-2021
Stichting Elver
Nieuw Wehl
Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en andere samenwerkingspartners. Bij ons draait alles om hun unieke verhaal. Elk verhaal leidt tot zorg op maat. Zorg die bijdraagt aan het levensgeluk van cliŽnten.
Stichting Aveleijn
Zorg labels

13-10-2021
Stichting Aveleijn
Borne
Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking in Twente en de gemeente Berkelland.
IJsselstek | Samen vooruit
Zorg labels

Jeugdzorg en WMO jongeren, Gezinshuizen, Zelfstandigheidstraining, Fasehuis, Leef-/behandelgroep licht en middelzwaar. Beschut wonen, ambulante begeleiding. Dagbesteding.

12-10-2021
IJsselstek | Samen vooruit
Doetinchem
IJsselstek-samen vooruit --> Biedt kleinschalige woon- en behandellocaties. We kenmerken ons door maatwerk en betrokkenheid. IJsselstek biedt woonvormen die aansluiten bij de hulpvraag op 20 locaties in de achterhoek.
De Lichtenvoorde
Zorg labels

Cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling (EMDR), Psychomotore therapie, diagnostiek

11-10-2021
De Lichtenvoorde
Groenlo
Wij bieden zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een beperking.Onze zorg en dienstverlening is gericht op eigen regie en waar mogelijk eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wij bieden (zeer intensieve) begeleiding aangevuld met passende behandeling en diagnostiek.
Pactum, jeugd- en opvoedhulp
Zorg labels

Observatie, diagnostiek, spoed- en crisishulp JeugdzorgPlus, Open jeugdzorg, MST, Kamertrainingscentrum, ambulant 16+, gezinsopname, pleegzorg

08-10-2021
Pactum, jeugd- en opvoedhulp
Doetinchem - Winterswijk - Zutphen
Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken; bij jezelf of bij je omgeving. Dan is Pactum er voor jou.
BuitengeWOON
Zorg labels

woongroep

06-10-2021
BuitengeWOON
Terborg
Sa-Net Woonzorg
Zorg labels

05-10-2021
Sa-Net Woonzorg
Doetinchem
Wij zijn een aanbieder van ambulante dienstverlening en kleinschalige woonvormen voor kinderen en (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek
De Kroon Plus
Zorg labels

04-10-2021
De Kroon Plus
Angeren
De Kroon Zorg biedt kleinschalige woonvoorzieningen waar kinderen en (jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking en/of psychische- en/of gedragsproblematiek prettig kunnen leven.
Gezinshuis De Kantelaar
Zorg labels

30-09-2021
Gezinshuis De Kantelaar
Lichtenvoorde
Locaties in Lichtenvoorde en Aalten. Onze missie is: Elk kind een veilig thuis en veilige toekomst. Hierbij is het juist voor kinderen belangrijk een goede start (lees: thuissituatie) te hebben om van daaruit de wereld in te gaan. we hebben 2 locaties met elk hun eigen expertise.
Stichting Urtica
Zorg labels

02-09-2021
Stichting Urtica